A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Інформація для населення Семенівської об’єднаної територіальної громади, щодо конкурсу інвестиційних проектів «Горизонти Полтавщини»

Дата: 02.08.2018 14:47
Кількість переглядів: 1038

Фото без описуВідповідно до листа Полтавської обласної державної адміністрації № 01- 65/ 3195 від 26. 07. 2018 року виконавчий комітет Семенівської селищної ради доводить до жителів Семенівської об’єднаної територіальної громади наступну інформацію:

Заходами обласної цільової Програми сприяння залученню інвестицій, розвитку економічного співробітництва та формування позитивного іміджу Полтавської області на 2017 - 2020 роки передбачено проведення конкурсу інвестиційних проектів «Горизонти Полтавщини».

Метою конкурсу є виявлення у Полтавській області перспективних інвестиційних проектів в пріоритетних галузях економіки, для їх подальшого представлення потенційним українським та іноземним інвесторам шляхом формування пакету інвестиційних пропозицій та належного промоційного середовища.

До участі у конкурсі запрошуються: усі охочі, які мають бізнес-ідею, реалізація або розвиток якої потребує залучення інвестиційних ресурсів; забезпечить створення нових робочих місць та досягнення економічного ефекту. Участь у конкурсі є відкритою та безкоштовною, а конкурс передбачає два етапи.

Всі учасники другого етапу отримають сертифікати про проходження навчання, переможці конкурсу будуть урочисто нагороджені дипломами та грошовими преміями в розмірі 10 000 грн, 7000 грн, 5000 гри.

Детальна інформація про умови участі та положення конкурсу доступна на офіційному сайті облдержадміністрації (тематичний банер на головній сторінці, http://www.adm-pl.gov.ua/page/konkurs-investiciynih-proektiv-gorizonti- poltavshchini).

Заявки приймаються до 20 серпня 2018 року через заповнення електронної форми за лінком https://goo.gl/forms/1eTz7fPtTeWGAbTB2

Виконавчий комітет Семенівської селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора