A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Святкування Дня села Греблі

Дата: 13.08.2018 12:24
Кількість переглядів: 1465

В суботу, 11 серпня, в селі Греблі пройшло святкування Дня села. 

 

На святкування завітали найпочесніші гості- мешканці села Греблі, від найменшого до найповажнішого.
Розділити радість свята та привітати сільську громаду завітали Семенівський селищний голова Л. Милашевич, виконуючий обов’язки старости Вереміївського старостинського округу А. Антипчук, від Липнягівського старостату Т. Клочко, перший заступник директора ТОВ «Агріс» С. Горошинський, директор ФГ «Товсте» А. Скрипка, директор ДП «Шанс» В. Мокляк, депутат Семенівської селищної ради від села Греблі О. Кадин та господиня села, виконуюча обов’язки старости Товстівського старостинського округу Н. Ворона.
На імпровізовану сцену були запрошені артисти, яких зустрічали гучними оплесками.
Для присутніх виступали: народний фольклорно- етнографічний ансамбль «Криниця», зразковий дитячий хореографічний колектив «Фурор», народний фольклорно- етнографічний ансамбль «Журавка», самодіяльний ансамбль «Зорецвіт», ансамбль «Незабудка», Людмила Маскимович, Світлана Кукоба, Тетяна Сівідова, Микола Буланий та найменші артисти свята- гурт «Веселка».
Після представлення всіх колективів, що прибули до села, з вітальними словами до громади звернулися гості, які привітали всіх жителів та гостей свята й побажали їм щастя, здоров’я, а селу достатку, добробуту та процвітання, як самобутній території, так й невідємній частині Семенівської громади.
«Яке воно наше село? Воно красиве і квітуче, жовте від пшеничних ланів, сонячного світла, воно чорне від зораних полів, біле від легких хмаринок і сивих матерів.
Воно синє від прозорого неба і крилатих мрій, бо це наше, сьогоднішнє село, яке живе нашими турботами і лунає піснями.
Але справжньою окрасою є- люди», такими словами ведучі свята описали своє маленьке, самобутнє й по своєму незрівнянне село.
Ведучі нагадали гостям свята про історію населеного пункту. Згадали роки Великої Вітчизняної війни, Чорнобильську трагедію, подвиг ліквідаторів- жителів села. Представили та привітали дітей, які цього річ підуть до першого класу та цьогорічну випускницю.
Ведучі запросили на сцену та привітали сім’ю Сергія Валентиновича та Тетяни Іванівни Богдан зі срібним весіллям, подарували їм подарунок та пісню присвячену великому та нескінченному коханню.
На святі були представлені вироби сільських майстрів: рушники, іграшки …
На прохання присутніх на імпровізованій сцені виступила Людмила Милашевич, яка порадувала гостей свята піснями у своєму виконанні.
Наприкінці святкового концерту було проведено розіграш святкової лотереї після якого всіх охочих пригощали святковими й смачними наїдками.
Господиня села й всього Товстівського старостату Надія Ворона подякувала спонсорам свята: виконавчому комітету Семенівської селищної ради на чолі з головою Семенівської селищної ради Людмилі Милашевич, ТОВ «Агріс» директор В. Куцовол, ФГ «Товсте» директор А. Скрипка, ФГ «Проскурня» директор А. Проскурня, ДП «Шанс» та ТОВ «Дослідне» директор В. Мокляк, ФГ «Оберіг» директор А. Сидоренко, ФГ «Смага» директор А. Смага, ФГ «Греблівське», «Бадьорівське», «Слюзівське», «Відродження», «Нове життя», «Обрій», О. Скрипці та В. Тур.
Надія Іванівна окремо подякувала Тамарі Іванівні Лут за приготування смачної каші, Олександру Чорному, Генадію Синенку, Євгену Горошинському, Юрію Шкуро та Олександру Терещенку за приготування соковитого та смачного шашлику.
Також Надія Іванівна подякувала Станіславу Марченку, що працює в селі на оплачуваних громадських роботах, який наводив порядок на території села.
«Всім велика подяка.
Шановні гості, жителі села, ще раз зі святом сердечно і щиро вітаю Вас. Доброго Вам здоров’я, добробуту, благодатної долі, щедрих врожаїв, процвітання величному нашому роду і всіляких Божих благословень»- в. о старости Товстівського старостинського округу Н. І. Ворона.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора