Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Міжмуніципальне співробітництво

Дата: 28.09.2018 11:40
Кількість переглядів: 454

Фото без описуНі для кого не секрет, що Полтавщина - національний лідер в питанні впровадження механізму міжмуніципального співробітництва.

Цифра дня сьогодні - 80! Саме стільки угод про співробітництво громад укладено органами місцевого самоврядування області. 
Традиційно ми оновили нашу інфографіку присвячену питанню ММС та виявили безліч цікавих фактів. Зокрема, хочемо відмітити посилення активності громад Кобеляцького, Котелевського та Оржицького районів.

Безумовно питання пожежної охорони та впровадження систем поводження з ТПВ залишаються в пріоритеті, але є і нові цікавинки - унікальні тематики як для Полтавщини, так і України.

А саме: 5 угод укладених в 2018 році мають на меті реалізацію проектів "Smart громада" (учасники громади Гадяцького, Новосанжарського, Семенівського, Решетилівського районів) та проект з енергосервісу, ініційований Лоххвицькою міською радою.

Детально та наочно по стан провадження ММС в області та позиції Полтавщини серед інших областей, Ви дізнаєтесь з графічних матеріалів.

За матеріалом: "Департамент економічного розвитку Полтавської ОДА"

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора