A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОГОЛОШЕННЯ про скликання 39-ї сесії Семенівської селищної ради

Дата: 02.10.2018 19:04
Кількість переглядів: 493

Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ про скликання 39-ї сесії Семенівської селищної ради

Відповідно до ст. 46 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Семенівська селищна рада доводить до відома жителів громади та депутатів Семенівської селищної ради про проведення 39- ї сесії селищної ради що відбудеться 12 жовтня 2018 року о 09:00 год. в приміщенні селищної ради (смт. Семенівка, вул. Незалежності 44а)

На порядок денний виносяться наступні питання:

1. Про внесення змін до показників бюджету  Семенівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2018 рік.  

2. Про затвердження розпоряджень селищного голови винесених в міжсесійний період.

3. Про затвердження «Положення про проведення щорічного фестивалю «Новорічна коляда».

4. Про затвердження «Положення про проведення щорічного конкурсу – огляду творчих колективів закладів культури громади «Весняні передзвони».

5. Про затвердження «Положення про проведення регіонального фестивалю народної творчості «Українські мотиви осені»

6.  Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою для  передачі земельних ділянок  у   користування   громадян.

7. Про надання  дозволу  на  виготовлення  технічної документації із землеустрою  для передачі земельних ділянок  у власність громадянам.

8. Про надання дозволу на   виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій.

9. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність  земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.

10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

11. Про затвердження технічної  документації із землеустрою та передачі земельних ділянок у власність  громадян.

12. Про затвердження проектів землеустрою для створення громадських пасовищ на території Семенівської селищної ради.

13. Про надання дозволу на розробку технічної документації із нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Семенівської селищної ради.

14. Про внесення  змін до рішення Семенівської селищної ради Про внесення змін до рішення Семенівської селищної ради від 20 червня 2018 року «Про встановлення ставок і пільг при сплаті земельного податку на території Семенівської селищної ради  на 2019 рік»

15. Про внесення змін до рішення Семенівської селищної ради від 22. 12. 2017 року та рішення Семенівської селищної ради від 02.01. 2018 року

16.  Про розгляд питання щодо передачі Семенівського районного будинку культури

17.  Про розгляд питання щодо передачі Семенівської дитячої музичної школи

18. Про розгляд питання щодо передачі Семенівської центральної районної бібліотеки

19. Про затвердження робочого проекту "Капітальний ремонт тротуарів по вулиці Незалежності на ділянці від вулиці Шевченка до вулиці Воїнів Інтернаціоналістів в смт. Семенівка Семенівського району Полтавської області"

 Інші.  .

ДОДАТКИ:

додаток 1 до рішення «Про внесення змін до показників бюджету Семенівської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік»

додаток 2 до рішення «Про внесення змін до показників бюджету Семенівської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік»

додаток 3 до рішення «Про внесення змін до показників бюджету Семенівської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік»

додаток 4 до рішення «Про внесення змін до показників бюджету Семенівської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік»

додаток 5 до рішення «Про внесення змін до показників бюджету Семенівської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік»

додаток 6 до рішення «Про внесення змін до показників бюджету Семенівської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік»

додаток до рішення «Про затвердження розпоряджень селищного голови винесених в міжсесійний період»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора