A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ПРЕМІЇ, ПОЧЕСНІ ГРАМОТИ ТА ПОДЯКИ: У ПОЛТАВІ ВІДЗНАЧИЛИ КРАЩИХ ПЕДАГОГІВ ОБЛАСТІ

Дата: 04.10.2018 08:49
Кількість переглядів: 410

Вчора у Полтавському академічному обласному театрі ляльок відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти та церемонія нагородження лауреатів Премії обласної ради імені А.С. Макаренка.

Лауреатами премії цьогоріч стали чотири педагоги. Вони отримали дипломи та премії у розмірі 5 тисяч гривень.

У номінаціях “Загальноосвітні заклади” премію отримала директор Кременчуцького НВК “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів — ліцей” №4 Кременчуцької міської ради Полтавської області Любов Михайлик.

У номінації “Професійно-технічні заклади” премію отримала старший майстер Державного професійно-технічного навчального закладу “Полтавське вище професійне училище імені А.О.Чепіги”.

У номінації “Дошкільні заклади” – завідувач дошкільним навчальним закладом “Пролісок” Шишацької районної ради Полтавської області Олена Кіріченко.

У номінації “Позашкільні установи” премію отримала завідувач методичного відділу Комунального закладу “Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради Полтавської області” Тетяна Палієнко.

Фото без опису– Для мене – це свято людей, які дають молоді путівку в життя. Чим більше ми вкладаємо в освіту, тим менше нам доводиться виправляти певні помилки. Саме в школі закладаються навички, а це й здоровий спосіб життя, правильне харчування та правила поведінки. Тож, бажаю здоров’я, терпіння та матеріального достатку нашим вчителям, – наголосив, під час виступу, заступник голови Полтавської ОДА Олег Пругло.

 

 

Фото без описуДиректор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олена Харченко зазначила, що нині освіту реформують. Особлива увага в цьому навчальному році буде сконцентрована на перших класах Нової української школи. А всім педагогам побажала терпіння та натхнення.

– Кожен, хто пов’язав свою долю з професією вчителя з перших кроків бере на себе велику відповідальність. Учитель у всі часи є опорою суспільства та держави. Адже, в його руках майбутнє нових поколінь. Бажаю вам у цей святковий день гарного настрою. Нехай добрі слова ваших учнів завжди зігрівають ваші серця», – сказала Олена Харченко.

Привітали педагогів і депутат обласної ради Сергій Шевчук, і голова Громадської ради при Полтавській ОДА Володимир Голуб, і ректор Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка Микола Степаненко.

Кращих педагогів Полтавщини також нагородили Подяками Полтавської обласної ради, Почесними грамотами Полтавської ОДА, Подяками Міністерства освіти і науки України, Грамотами Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА, Почесною грамотою Полтавського обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України, Почесною грамотою Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України, Почесними грамотами Федерації Профспілок України, нагрудним знаком “Відмінник освіти” Міністерства освіти і науки України.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За матеріалом "ОКІА"Новини Полтавщини"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора