A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

З Днем юриста!!!

Дата: 08.10.2018 08:19
Кількість переглядів: 453

Фото без опису08 жовтня, щорічно відзначається День юриста України, свято, яке є дуже важливим для нашої країни. За Указом президента України Леоніда Кучми від 16 вересня 1997 року, на підтримку ініціативи Міністерства юстиції України, Спілки юристів України та Спілки адвокатів України ця дата була проголошена офіційним святом. Вважається, що саме в цей день,  08 жовтня 1016 року Ярослав Мудрий видав звіт законів «Руська правда», що згодом став правовою основою для розвитку держави Київська Русь.

Робота юриста пов’язана із захистом прав та свобод громадян, захисту інтересів кожної людини незалежно від її віку, статі та статків. На сьогоднішній день юристи працюють у всіх сферах діяльності людини, вони завжди були й будуть затребувані в нашому суспільстві, без їхньої праці неможливий розвиток правової держави.

Тож дозвольте привітати вас з професійним святом та побажати твердо стояти на своїх позиціях, гарної та професійної кваліфікації, достатку вам і вашим родинам, міцного здоров’я та мирного неба.

З повагою селищний голова Л. Милашевич та виконавчий комітет Семенівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора