A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

39 сесія селищної ради

Дата: 12.10.2018 11:45
Кількість переглядів: 786

Фото без описуСьогодні, 12 жовтня, в сесійному залі Семенівської селищної ради пройшла тридцять девята сесія селищної ради, яка пройшла під головуванням селищного голови Людмили Милашевич.

На порядок денний виносилися наступні питання:

1. Про внесення змін до показників бюджету  Семенівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2018 рік.  

2. Про затвердження розпоряджень селищного голови винесених в міжсесійний період.

3. Про затвердження «Положення про проведення щорічного фестивалю «Новорічна коляда».

4. Про затвердження «Положення про проведення щорічного конкурсу – огляду творчих колективів закладів культури громади «Весняні передзвони».

5. Про затвердження «Положення про проведення регіонального фестивалю народної творчості «Українські мотиви осені»

6.  Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою для  передачі земельних ділянок  у   користування   громадян.

7. Про надання  дозволу  на  виготовлення  технічної документації із землеустрою  для передачі земельних ділянок  у власність громадянам.

8. Про надання дозволу на   виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій.

9. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність  земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.

10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

11. Про затвердження технічної  документації із землеустрою та передачі земельних ділянок у власність  громадян.

12. Про затвердження проектів землеустрою для створення громадських пасовищ на території Семенівської селищної ради.

13. Про надання дозволу на розробку технічної документації із нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Семенівської селищної ради.

14. Про внесення  змін до рішення Семенівської селищної ради Про внесення змін до рішення Семенівської селищної ради від 20 червня 2018 року «Про встановлення ставок і пільг при сплаті земельного податку на території Семенівської селищної ради  на 2019 рік»

15. Про внесення змін до рішення Семенівської селищної ради від 22. 12. 2017 року та рішення Семенівської селищної ради від 02.01. 2018 року

16.  Про розгляд питання щодо передачі Семенівського районного будинку культури

17.  Про розгляд питання щодо передачі Семенівської дитячої музичної школи

18. Про розгляд питання щодо передачі Семенівської центральної районної бібліотеки

19. Про затвердження робочого проекту "Капітальний ремонт тротуарів по вулиці Незалежності на ділянці від вулиці Шевченка до вулиці Воїнів Інтернаціоналістів в смт. Семенівка Семенівського району Полтавської області"

20. Про внесення змін в рішення Семпнівської селищної ради від 13.09. 2018 року «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»

21.Про надання в обмежене безплатне строкове користування (право земельного сервітуту) земельної ділянки по вул. В. Інтернаціоналістів в смт. Семенівка із земель житлової та господарської забудови для будівництва підвідного та підсобного газопроводу

22. Про надання в обмежене платне строкове користування  (право земельного сервітуту) земельної ділянки по вул Незалежності в смт. Семенівка із земель житлової та громадської забудови для проходу до магазину

23. Про надання в обмежене платне строкове користування  (право земельного сервітуту) земельної ділянки по вул Незалежності в смт. Семенівка із земель житлової та громадської забудови для проходу до аптеки

24. Про надання в обмежене платне строкове користування  (право земельного сервітуту) для розміщення тимчасової споруди (МАФ) земельної ділянки із земель громадської та житлової забудови в смт. Семенівка для будівництва та обслуговування будівель торгівлі

25.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення

26.Про передачу в оренду земельної ділянки із земель комерційного використання в смт. Семенівка по вул. Ціолковського 4

27. Про передачу в оренду земельної ділянки із земель комерційного використання в смт. Семенівка по вул. Незалежності 42/ 2

28. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки із земель комерційного використання в смт. Семенівка по вул. Ціолковського 4

По кожному з питань порядку денного були прийняті відповідні рішення.

Також наприкінці сесійного засідання перед присутніми виступили представники Полтавського центру розвитку місцевого самоврядування, це Радник з питань регіонального розвитку Штефан Вадим Григорович, Радник з питань децентралізації Ісип Олексадр Михайлович та Радник з питань комунікації Ісаєв Юрій Федорович, які розповіли депутатам про важливість проведення реформи місцевого самоврядування, про розробку стратегічного плану розвитку громади та шляхи комунікацій в громаді.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора