A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Свято "А ми козацького роду..." у Семенівському НВК № 1 ім. М. М. Хорунжого Семенівської селищної ради

Дата: 13.10.2018 20:35
Кількість переглядів: 477

Сьогодні, 13 жовтня, на шкільному стадіоні Семенівського навчально - виховного комплексу № 1 імені М. М. Хорунжого Семенівської селищної ради у рамках національно - патріотичного проекту «Родові- жити! Народу- бути! Державі- цвісти!» пройшло свято під назвою «А ми козацького роду…», присвячене Дню українського козацтва та Дню захисника України.

На стадіоні зібралися великою родиною школярі, вчителі, батьки з дітьми та учасники антитерористичної операції. Всім присутнім випала велика честь вітати на святі героїв - учасників АТО, захисників нашої Батьківщини - Артема Голодного, Сергія Писаренка, Володимира Сербіна, Юрія Требіна, Сергія Шевченка, Володимира Отченашенка, Віталія Кражана, Віктора Данченка та волонтера Ларису Даценко.

З вітальними словами до присутніх звернулися директор Семенівського НВК № 1 ім. М. М. Хорунжого Василь Голодний, учасник АТО Володимир Сербін, голова Семенівської селищної ради Людмила Милашевич, депутат Полтавської обласної ради Володимир Куцовол та голова Полтавського обласного відділення Міжнародної організації «Жіноча громада», заслужений працівник культури України Валентина Шемчук, які розповіли присутнім про мужність та героїзм наших захисників, котрі в тяжку хвилину стали на захист нашої вітчизни та побажали всім присутнім і всьому українському народові мирного неба над головою, щастя, здоров’я, родинного затишку та любові. Після виступу гостей діти привітали захисників України квітами, після чого вони здійснили їх покладання до меморіальної дошки загиблому учаснику АТО, Герою України та нашому земляку Володимиру Шульзі, котрий загинув боронячи незалежність нашої держави.

Цього ж дня в Семенівському НВК № 1 ім. М. М. Хорунжого було закладено сад пам’яті, який стане символом поваги та шани до тих, хто поклав свої життя за свободу і незалежність України та любові до нашої держави.

 До акції, посади дерево пам’яті, долучилися вчителі, діти з батьками, школярі, учасники АТО та прості небайдужі жителі нашого селища, які висадили сад фруктових дерев.

Для школярів було проведено історичну вікторину, під час якої діти відповідали на безліч питань, що стосувалися історії козацтва, отримували маршрутні листи для проходження конкурсних випробувань, підготованих педагогічним колективом навчального закладу. По завершенню вікторини та конкурсів всіх учасників було нагороджено грамотами за кращий козацький курінь та за краще його представлення, за кожну з перемог в проведених конкурсах.

Завершилося родинно - шкільне свято куштуванням смачної, справжньої козацької каші.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора