A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Козацькі розваги у Семенівському НВК № 2 Семенівської селищної ради

Дата: 13.10.2018 18:48
Кількість переглядів: 595

День захисника України - свято, що відзначається в Україні 14 жовтня .Датою свята не випадково обрали 14 жовтня, адже в цей день відзначають і День українського козацтва, символом якого була Богородиця. Продовжуючи славні і шляхетні традиції нашого народу, 12 жовтня в нашому НВК №2 відбулося довгоочікуване і найулюбленіше свято учнів 5-6 класів – «Козацькі розваги».У вітальному слові директор школи Шудря Л.М. побажала всім присутнім міцного козацького здоров’я, миру і злагоди, милосердя і , звичайно, перемог у змаганнях.Усіх глядачів вразили своїм танцем учасники рою «Хортиця» : Сіньковський Вадим, Шевцов Роберт, Черевко Євген, Стоян Володимир, Пустовойтов Євген, Німченко Андрій, Левченко Яна, ОсочинськаЖасміна.  Ведучими на святі були учениці 8 класу - ОсочинськаЖасміна  та Левченко Яна. Журі конкурсу  – Сіньковський Вадим (президент учнівського самоврядування), Бершацька Віолетта та Семенченко Тетяна(9 клас). Допомагали проводити змагання Пустовойтов Євген, Німченко Андрій.

Козацький дух, силу, мужність та витривалість перевіряли на собі учні 5-6 класів, беручи участь у різноманітних спортивних змаганнях козацького спрямування. Діти презентували назви і девізи своїх куренів, співали козацьких пісень  та виконували народні танці. Долали різноманітні спортивні перешкоди, щоб стати справжніми козачатами. 

Звичайно, козацька нагорода знайшла своїх героїв, які отримали у чесній боротьбі грамоти за участь у змаганнях. За результатами всіх етапів спортивно-розважального заходу призові місця було розподілено наступним чином:

І місце – курінь «Хортиця» (5-А клас, кл. кер.Буряк В.І.)

ІІ місце – курінь «Чайка» (5-Б клас, кл. кер.Михайлик В.М.);

ІIІ місце – курінь «Гайдамаки » (6-Б клас, кл. кер.Костомарова С.Ю.);

ІV місце – курінь «Молода Січ» (6-А клас, кл. кер.Черкесенко В.А..);

Учасники та вболівальники отримали безліч позитивних вражень від проведеного свята.

Свято вдалося на славу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора