A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Звітний концерт, святкування Дня українського козацтва та Дня захисника України

Дата: 15.10.2018 11:43
Кількість переглядів: 463

Фото без опису14 жовтня, в селі Паніванівка Веселоподільського старостинського округу Семенівської об’єднаної територіальної громади відбулося справжнє свято - урочисте відкриття оновленого сільського клубу, після проведеного ремонту.

Роботи з ремонту сільського клубу профінансовано за рахунок коштів Фонду розвитку територій області,  які залучені завдяки наполегливій роботі депутата Полтавської обласної ради Володимира Куцовола.

Жителі чекали на оновлення закладу культури і от нарешті настав той час - заклад відчинив свої двері. Дату відкриття обрано невипадково, адже цього дня всі християни вшановують одне з найбільших свят Покров Пресвятої Богородиці та два інші не менш важливі - День українського козацтва та День захисника України.

На свято завітали люди, без яких дана подія не відбулася б, адже саме вони були ініціаторами цього ремонту - депутат Полтавської обласної ради Володимир Куцовол, голова Семенівської селищної ради Людмила Милашевич та виконуюча обов’язки старости Веселоподільського старостинського округу Інна Календарь, які привітали всіх з святами та побажали присутнім міцного здоров’я, добра та щастя, сили та незламної віри у перемогу. Також на святкування завітав Благочинний Семенівського району, настоятель Семенівського Всіхсвятського храму архімандрит Олексій, котрий привітав всіх присутніх зі святами та побажав всім Божої милості, здоров’я та спасіння, миру та благоденства нашій рідній Батьківщині.

На святкування до оновленого сільського клубу приїхали аматори народної творчості з сусіднього Вереміївського старостату нашої громади- ансамбль «Веремія», Ігор Сажко та Микола Буланий. Перед глядачами зі звітним концертом виступали ансамбль «Подоляни» та зразковий хореографічний колектив «Фурор» Веселоподільського старостату. Наприкінці концерту керівнику колективу «Фурор» Олені Перловій було вручено посвідчення «Зразковий аматорський дитячий хореографічний колектив».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора