A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

В Семенівці обговорили Законопроект № 9140, та провели інформування жителів та гостей селища.

Дата: 18.10.2018 10:52
Кількість переглядів: 484

Фото без опису17 жовтня, начальник Управління державної реєстрації Людмила Григор'єва разом з командою завітала до Семенівської селищної ради, щоб поспілкуватися з посадовими особами виконавчого комітету та старостами сіл, що входять до складу громади.

Учасники зустрічі активно обговорили #Законопроект_9140, який покликаний забезпечити доступ сільського населення до нотаріальних послуг.

ОТГ з населенням понад 11 тисяч громадян обслуговує два приватних нотаріуси та державний, який приймає лише один раз на тиждень, тож в районі відчувається проблема доступу до нотаріальних послуг.

Селищний голова Людмила Милашевич висловила слова підтримки щодо законопроекту 9140 та зазначила, що дана ініціатива Мін'юсту має реально вирішити цю проблему.

Також головні спеціалісти Головного територіального управління юстиції у Полтавській області провели вуличне інформування жителів та гостей Семенівки.

Юристи розповіли громадянам про реалізацію загальнонаціонального правопросвітницького проекту "Я МАЮ ПРАВО!" та інформаційні кампанії Мін'юсту. Детально зупинилися на новаціях другого пакету законів #ЧужихДітейНеБуває та ініціативах #законопроекту_9140.

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора