Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

#18 жовтня - Європейський день боротьби з торгівлею людьми.

Дата: 19.10.2018 14:50
Кількість переглядів: 366

Фото без описуВчора, 18 жовтня, в Семенівських НВК № 1 та  НВК № 2 Семенівської селищної ради пройшли акції під назвою «Хода за свободу" (Walk for Freedom) - Всесвітня акція спрямована на підвищення рівня обізнаності населення  з протидії  торгівлі людьми та об'єднання  зусиль для подолання  хвороби  21-го століття.

На шкільному подвірї Семенівського НВК № 1 ім. М.М. Хорунжого Семенівської селищної ради відбулася «Хода за свободу», яка спрямована на підвищення обізнаності щодо торгівлі людьми, небайдужості до даного явища, обговорення та вирішення даної проблеми на міжнародному рівні. Для учнів Семенівського навчально- виховного комплексу № 2 Семенівської селищної ради фахівцями відділу соціальної підтримки сім’ї, дітей та молоді виконавчого комітету Семенівської селищної ради було проведено інформаційний захід, спрямований на роз’яснення та усвідомлення проблем сучасного рабства. Також працівниками відділу соціальної підтримки в обох школах були роздані інформаційні буклети «Кожен постраждалий має право на допомогу!».

В акції Walk for Freedom взяли участь учні та педагогічні колективи навчальних закладів, фахівці відділу соціальної підтримки сім’ї, дітей та молоді виконавчого комітету Семенівської селищної ради Світлана Палій та Тетяна Чернета, інспектор з ювенальної превенції Семенівського ВП ГУНП України в Полтавській області Тарас Сьокало, заступник начальника Семенівського бюро правової допомоги Олена Вареник та фахівець з профорієнтації Семенівської районної філії полтавського обласного центру зайнятості Тетяна Баранцова.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора