A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Збір юних екологів та дослідників сільського і лісового господарства

Дата: 23.10.2018 14:54
Кількість переглядів: 430

Фото без описуНещодавно на базі обласного дитячо-юнацького оздоровчого табору «Еколог» (с. Міські Млини, Зіньківського району) був проведений обласний збір юних екологів та дослідників сільського і лісового господарства.
Організаторами заходу виступили Департамент освіти і науки Полтавської ОДА та Полтавський обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Полтавської обласної ради.
У заході взяли участь 120 школярів. Це команди з 33 різних територіальних одиниць Полтавської області. Долучилися до участі в цьому конкурсі й семенівські школярі, а саме: представники творчого об'єднання «Друзі природи» Криворудської ЗОШ І-ІІІ ступенів (керівник – Валентина Бабарика) та екологи з Семенівського НВК №2 (керівник – Валентина Буряк). 
Протягом трьох днів конкурсанти демонстрували свої вміння та навички у таких пізнавально-розважальних заходах, як: «Україна моя від «А» до «Я», еколого-патріотичний квест, спортивна естафета «Ми – за здоровий спосіб життя!» та ін. 
Крім цього, цікава конкурсно-розважальна програма була проведена і для керівників команд. 
У підсумку криворудська делегація була відзначена Грамотами за перемогу в різних акціях екологічного напряму( за підсумками екологічної роботи протягом року), а саме : І місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Парки – легені міст і сіл України»; І місце в обласному етапі Всеукраїнської трудової акції «Юннатівський зеленбуд»; ІІ місце в обласній акції «Зелений паросток майбутнього». Крім цього, Грамотою Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді відзначили керівника «Друзів природи» Валентину Бабарику. А також за високий рівень представленої роботи на ХІ Міжнародний екологічний конкурс «Загадкове життя домашніх улюбленців» Грамотою нагородили учня 7 класу Криворудської ЗОШ І-ІІІ ступенів Максима Кісенка.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора