A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Обласний фестиваль «Серце віддане дітям»

Дата: 30.10.2018 16:04
Кількість переглядів: 417

Фото без опису

Цими вихідними в приміщенні Полтавського музичного училища ім. Миколи Лисенка за сприяння Департаменту культури і туризму Полтавської ОДА відбувся обласний фестиваль «Серце віддане дітям» виконавської майстерності викладачів мистецьких шкіл. 

Цьогоріч організаційний комітет отримав близько 75 заявок із 32 мистецьких закладів Полтавщини, а всього участь у цьому конкурсі взяли 272 викладачі. Зазначимо, що всі учасники представляли програму виступу, яка складалася з двох різнохарактерних творів. Обов`язковим було виконання музичних творів українських композиторів або української народної пісні в обробці. 

Як і завжди, честь Семенівщини відстоювали викладачі Семенівської дитячої музичної школи, а саме: вокальний жіночий ансамбль у складі Валентини Саражин, Олени Долини, Тамари Стадник, Світлани Дяченко, Світлани Яременчук, а також сімейний вокальний дует у складі Валентини та Івана Саражинів. 

У підсумку, продемонструвавши майстерність виконання української пісні, семенівці вибороли наступні нагороди: дует Валентини та Івана Саражинів був нагороджений Дипломом ІІІ ступеня, а вокальний жіночий ансамбль відзначений Подякою. 

Педагогічний колектив Семенівської ДМШ висловлює вдячність Володимиру Куцоволу – директору ТОВ «Агріс» - за надану спонсорську допомогу. «Щиро вдячні Володимиру Миколайовичу за те, що ми завжди можемо розраховувати на вашу підтримку і розуміння. Коли такі люди поруч, то можна сміливо вірити у зміни на краще», - насамкінець зазначив Іван Андрійович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора