A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

КРАЇНА “КАЗКАРІЯ”

Дата: 16.11.2018 11:11
Кількість переглядів: 414

Існує книг багато на землі.

Вони цікаві, мудрі, гарні.

 Та кожен з нас, дорослий чи малий.

Всяк казочку читати полюбляє.

 

Казка – це світ чарівний та незвичайний.

 Казка – це диво, сповнене краси.

Поринуть в казку, це ж бо так цікаво.

Це справді свято, радість для душі.

Казки – найпопулярніші в народі твори. Їх люблять всі : від маленьких дітей, котрі ще ходити не вміють, але вже з великою цікавістю слухають “Курочку Рябу” ,  до стареньких дідусів і бабусь,  які залюбки читають своїм онукам та правнукам казочки.

  Казка – це джерело народної мудрості. Вона  не тількирозважає, а й навчає. Це давній і мудрий порадник. Казка дає перше уявлення про добро і зло, правду і кривду, чесність і справедливість. Хіба ми зможемо прожити без них?Звичайно ж ні!

Тож, у середу, 14 листопада, учні 3-А та 3-Б класів (класоводи Скрипніченко Н.В. та Сербін С.М.) Семенівського НВК № 2 Семенівської селищної ради провели для учнів початкової школи літературну гру – Час казки прийшов – Країна Казкарія. На свято до дітей завітала Казка (учениця 7-А класу Калантиря Валерія), яка провела з учнями вікторину З якої це казки ?”.

Ведуча свята Корнієнко Ангеліна (учениця 7-Б класу) запропонувала учням ігри: Казки переплуталися та Так чи ні?”. На святі була представлена виставка малюнків на тему : Казки, яку представили учні третіх класів. На закінчення діти заспівали веселу і повчальну пісеньку Круть і Верть.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора