A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

День толерантності

Дата: 16.11.2018 15:09
Кількість переглядів: 434

Фото без описуСьогодні, 16 листопада, у рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності, з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди та розвитку толерантних відносин між учасниками навчально-виховного процесу у Семенівському навчально- виховному комплексі № 2 Семенівської селищної ради  працівниками психологічної служби проведено ряд заходів.

 

Зокрема – радіопередача на тему : “16 листопада – Міжнародний день толерантності”, в матеріалах якої звернули увагу на необхідність дотримуватись принципів терпимості, доброзичливості, взаємної поваги та мирного співіснування.

Соціальний педагог Кравченко Н.О. та практичний психолог Черевко Ю.П провели виховні години  з елементами тренінгу для учнів 7- А та 6-А класів на тему: “Толерантність та нетерпимість”, метою яких було ознайомити підлітків з поняттям “толерантність”, використовуючи історичні факти, афоризми видатних людей, показати певні рівні толерантної поведінки людини;розвивати вміння аналізувати, приймати рішення, вибирати правильну позицію; виховати чуйність, взаємоповагу, людяність, терпимість і небайдужість, почуття взаємодопомоги та дружнього сприйняття іншої людини; сприяти формуванню ціннісних установок на толерантне спілкування та навичок толерантної поведінки, звичок.

                Проведені заходи дали можливість школярам ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові, а толерантність врятує світ.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора