A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вітання в. о старости Веселоподільського старостату з нагоди Дня працівників сільського господарства

Дата: 18.11.2018 11:23
Кількість переглядів: 409

Фото без описуШановні працівники сільського господарства! Весело подільська громада вітає вас із нагоди професійного свята!

«Держіться землі, бо земля держить нас», - повчає мудрий український народ. Наші пращури понад усе цінували хліб, сіль і честь. Хліб- то багатство й достаток. Сіль- гостинність і щедрість. А честь- людська гідність, за яку стояли українці з споконвіку, не маючи часом ні шматка хліба, ні дрібки солі.

Все змінюється в цьому світі. Приходять і йдуть уряди, на небосхилі суспільного життя спалахують і гаснуть політичні зірки, з’являються нові технології, ростуть міста… Та вічною і святою лишається важка селянська праця. Не всі землю- матінку обробляють, а хліб- усі їдять.

Від імені кожного жителя Веселоподільського старостинського округу звертаюся до всіх аграріїв Семенівщини. Дякуємо вам за підтримку, розуміння та допомогу. Завдяки вашим старанням та ініціативам у селах Веселий Поділ та Паніванівка ми спільними  зусиллями втілюємо у життя багато корисних справ. Маю сподівання, що реформа децентралізації лише допоможе нам налагодити ще більш ефективні містки співпраці.

Нехай погода буде милосердною до ваших посівів, а ресурси невичерпними. Якісного посівного матеріалу, правильного та економічно вигідного комплексного захисту рослин, незламної техніки. Найбільш совісних та відповідальних партнерів вам у цьому нелегкому процесі!

 

З повагою Інна Календарь, виконуюча обов’язки старости Веселоподільського старостинського округу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора