A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вітання в. о старости Степанівського старостату з нагоди Дня працівників сільського господарства

Дата: 18.11.2018 11:27
Кількість переглядів: 636

Фото без описуШановні аграрії, славні хлібороби всіх поколінь!

Щиро вітаю вас із професійним святом- Днем працівників сільського господарства! Нас усіх об’єднує спільна мете- зробити Семенівщину краєм високих і стабільних урожаїв, краєм виробництва якісної та екологічно чистої продукції, краєм щасливих і багатих людей.

Знаменно, що процес децентралізації, який розпочато в Україні, перш за все, спрямований на розбудову саме сільської інфраструктури. Ця реформа вже дала Степанівській громаді перші здобутки: ремонт доріг, право розпоряджатися землями за межами населених пунктів, активізацію культурного та громадського життя… Вірю, що попереду нас чекає ще більше позитивних змін.

В цей день щиро вітаю усю хліборобну родину, усіх причетних до славного свята, хто має безпосереднє відношення до села, людей, які колись працювали у галузі сільського господарства, молодих спеціалістів, які сьогодні освоюють сільськогосподарські професії і будуть майбутніми професіоналами в агробізнесі.

Бажаю керівникам і спеціалістам, усім трудівникам агропідприємств, фермерам, кожній селянській родині міцного здоров’я, щастя, достатку, щедрих урожаїв, успіхів у праці, невичерпного натхнення для нових вагомих здобутків, для процвітання рідної Семенівщини й усієї України!

 

З повагою Олександр Іващенко , виконуючий обов’язки старости Степанівського старостинського округу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора