A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вітання в. о старости Липнягівського старостату з нагоди Дня працівників сільського господарства

Дата: 18.11.2018 11:30
Кількість переглядів: 367

Фото без описуДорогі земляки!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня працівників сільського господарства!

Це свято всенародне, адже від результатів праці всіх, хто присвятив себе цій нелегкій, але такій важливій галузі залежить здоров’я, добробут та достаток людей. В усі часи праця на зелі була в пошані, а людей, доля яких пов’язала з мистецтвом сіяти і вирощувати хліб, виробляти цінну і якісну продукцію тваринництва, по праву називають “годувальниками”.

Сьогодні мені складно уявити життя Великих і Малих Липнягів без підтримки місцевих сільськогосподарських товаровиробників та фермерів, котрі “не словом, а ділом” дбають про добробут малої батьківщини. Ви- наша опора, надія та сподівання. Вірю, що пліч- о-пліч нам вдасться покращити соціальну інфраструктуру в населених пунктах округу та відродити втрачене.

Маленьким кроками ми рухаємося вперед, аби забезпечити гідний рівень  життя дітям, представникам старшого покоління й створити умови для зайнятості працездатного населення.

Щиро вітаю всю громаду з Днем працівника сільського господарства- світлим святом, яке обов’язково повинно бути в нашому житті, щоб наповнити його гордістю за мальовничий край, трудящих людей, духовністю і вірою в майбутнє. Бажаю всім міцного здоров’я, родинного щастя, віри, любові, добробуту й успіхів, а нашим селам- щасливих подій, економічного розквіту і перспектив.

 

З повагою Юрій Стеценко, виконуючий обов’язки старости Липнягівського старостинського округу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора