A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вітання в. о старости Вереміївського старостату з нагоди Дня працівників сільського господарства

Дата: 18.11.2018 11:32
Кількість переглядів: 616

Фото без описуШановні аграрії! Дорогі трудівники села!

Щиро вітаю вас із Днем працівників сільського господарства! Велика подяка і шана вам за клопітку та жертовну працю, самовіддану любов до рідної землі. Завдяки вашій відповідальності, наполегливості та умілому господарюванню в населених пунктах Вереміївського старостинського округу Семенівської об’єднаної територіальної громади вдається вирішити багато життєво важливих питань, здійснювати ефективне управління.

У нелегких умовах сьогодення, коли тисячі наших земляків боронять незалежність України на Сході, ви- комбайнери, трактористи, агрономи та керівники господарств- зміцнюєте продовольчу безпеку держави. Впевнений, що завдяки вашим старанням та хліборобським традиціям нашого краю ми вітатимемо вас із новими результатами у 2019 році.

Багато років я спілкуюся з людьми, котрі працюють у сільському господарстві та агробізнесі. Я бачу захоплений блиск в очах фермерів, агрономів, селекціонерів, котрі йдуть уперед і просто роблять свою справу. Досягають мети, незважаючи на низку проблем, які створює їм держава. Спасибі вам за такий позитивний приклад, ви стимулюєте нас- представників органів місцевого самоврядування- бути ініціативними лідерами та новаторами.

Дорогі аграрії! Кожному бажаю, щоб справа, якою ви займаєтеся, приносила задоволення і достаток, щоб вас поважали та цінували в трудових колективах, а у ваших родинах були затишок і тепло. Здоров’я вам і любові!

 

З повагою Анатолій Антипчук, виконуючий обов’язки старости Весереміївського старостинського округу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора