A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вітання голови Семенівської селищної ради з нагоди Дня працівників сільського господарства

Дата: 18.11.2018 11:33
Кількість переглядів: 625

Фото без описуШановні аграрії Семенівщини!

Щорічно листопад приносить свято тим, хто господарює на полях і на фермах, хто доглядає сади, приносить у кожну оселю хліб і до хліба. День працівників сільського господарства- свято дбайливих господарів, свято усіх трудівників, хто розумом і руками, серцем і душею щодня долучається до важливих аграрних справ.

Аграрне виробництво в Україні- це значно більше ніж звичайний сектор економіки. Це- життя людей. Завдячуючи стабільній роботі аграріїв Семенівщини, сьогодні місцеві бюджети отримують податки, за рахунок яких є можливість утримувати медицину, освіту, надавати соціальні допомоги жителям району, проводити капітальні та поточні ремонти, забезпечувати інші потреби громади.

Зрозуміло, для того, щоб ефективніше використовувалася земля, а господарювання на ній було прибутковим, потрібні нова техніка й технології, належна підтримка держави та місцевого самоврядування для сприяння розвитку агропромислового комплексу. Саме тому керівництво Семенівської селищної ради, її виконавчий комітет, депутатський корпус завжди підтримували і підтримуватимуть сільськогосподарських товаровиробників.

Шановні трудівники села! Велике спасибі вам за нелегку, але дуже важливу роботу, за відданість, терпіння і витримку. Саме завдяки вашим ‘золотим рукам’ та хліборобській мудрості живе наша українська нива.

Міцного здоров’я вам та вашим родинам, урожайних дощів та вагомих статків!

З повагою Людмила Милашевич, Семенівський селищний голова

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора