A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Тиждень знань безпеки життєдіяльності у Семенівському НВК № 1

Дата: 18.11.2018 12:03
Кількість переглядів: 353

З 12 по 16 листопада в Семенівському НВК № 1 ім. М. М. Хорунжого Семенівської селищної ради успішно пройшов Тиждень знань основ безпеки життєдіяльності.

Основна його мета – формування в учнів свідомого ставлення до свого життя та здоров’я, популяризація основних правил безпечної життєдіяльності серед молоді, розвиток в учнів життєвих навичок, виховання гуманного ставлення до людини, що потрапила в біду, вироблення у школярів співчуття, бажання їй допомогти. Всі класоводи та класні керівники у межах тижня провели різні заходи: відеолекторії (1-2 класи), бесіди про правила поводження з вибухонебезпечними предметами (9-10 класи), відеобесіди «Вчимося на чужих помилках» (11 класи), виховні години (5-8 класи), тренінги (7 класи), «Дорожні уроки» (2 класи), виставка малюнків «Про безпеку пам’ятай!» (3-4 класи). Учителі основ здоров’я запропонували учням 6-х класів перевірити знання правил поведінки на дорозі з допомогою вікторини. 
Організатори тижня особливу увагу приділили практичним заняттям. Кваліфіковані спеціалісти екстреної медичної допомоги( Зав.підстанції-Шевцова В.В. та старший фельдшер Коба Т.Ф.) провели практикум із долікарської медичної допомоги для старшокласників. А учні середньої школи спостерігали за діями фахівців МНС(представник з пожежної частини Жмінько В.Ю. та черговий патруль) у цікавому майстер-класі з відпрацювання навичок гасіння пожежі.
Саме проведення таких навчально-практичних занять є дієвою формою виховання підлітків, а набуті знання допоможуть їм правильно зорієнтуватися в небезпечних ситуаціях, щоб убезпечити себе від найгіршого.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора