A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Святкування Всесвітнього дня дитини

Дата: 20.11.2018 14:43
Кількість переглядів: 788

Фото без описуПочинаючи, ще з 1954 року, 20 листопада відзначається Всесвітній день дитини, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН. 
Це світле свято покликане привернути увагу громадськості до актуальних проблем дітей, адже вони – найбільш незахищена і вразлива верства населення. 
Кожного року на честь цієї знаменної дати в більшості країн проходить велика кількість благодійних акцій та заходів, спрямованих захистити права дітей і підвищити рівень їхнього добробуту.

 До цієї акції долучився і Семенівський НВК №1 ім. М.М. Хорунжого Семенівської селищної ради. 
Сьогодні в стінах навчального закладу пройшла тепла й дружня зустріч під назвою «Великі права маленької дитини», яка була проведена для вихованців початкової школи. Ведучі свята – психолог Олена Дунай і соціальний педагог Жанна Коверя – говорили зі школярами про їхні права та наголошували про те, що людина – найцінніший скарб на землі. Також дітки брали участь у цікавих вікторинах, а потім разом зі старшокласниками виконали веселу руханку для здоров’я. 
Наостанок ведучі заходу ще раз наголосили, що головне для кожного малюка – увага, турбота і любов, які необхідно щоденно дарувати кожній дитині.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора