A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

З Днем Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2018 09:25
Кількість переглядів: 508

Фото без описуШановні земляки!
Щиросердно вітаємо вас з Днем Гідності та Свободи!

Сьогоднішній день є незаперечним доказом відродження Української нації, нашої держави. Це підтвердження того, що події на Майдані змінили наш народ, об’єднали нас в єдиній, соборній й незалежній Україні. 

Свято приурочене до річниці двох революцій: Помаранчевої революції 2004 року і Революції Гідності 2013 року.

Пам'ятну дату ввели, щоб донести до сучасних і майбутніх поколінь  інформацію про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, а також для вшанування патріотизму і мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів України та її європейського вибору.

Сьогодні ми згадуємо Героїв Небесної Сотні та усіх українських вояків, які беруть участь у війні на Сході України, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній й суверенній державі, адже їх подвиг є неоціненним для України. Всі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь, тому всі кому небайдужа доля рідної країни, повинні об’єднати свої зусилля на благо країни та побудови європейської незалежної та заможної держави.

Гідний поваги народ, має пам’ятати кожного, хто віддав своє життя за Свободу, Гідність та Незалежність власної Держави.

У цей знаменний і величний день ми з гордістю говоримо про те, що українці – це народ, який заслуговує поваги світової спільноти.

Сьогодні кожен українець повинен згадати про загиблих патріотів. Адже пам’ять про героїв житиме вічно! А нашим громадянським обов’язком є будування нової, процвітаючої та незалежної Української держави.

Любов до Батьківщини єднає нас нескорених у боротьбі з агресором, у боротьбі за свободу, гідність, право на світле майбутнє для нас і наших нащадків.

Щиро вітаємо усіх з Днем Гідності та Свободи! Бажаємо мирного неба над українською землею та над нашими головами, родинного добробуту і злагоди, єдності, благополуччя Вам та Вашим родинам, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні.

 

Нехай Господь береже нашу Батьківщину і кожного з нас!

Слава українському народу!   Слава Україні!

 

З повагою селищний голова Людмила Милашевич,

виконавчий комітет та колектив Семенівської селищної ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора