A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Семінар- практикум

Дата: 23.11.2018 09:26
Кількість переглядів: 497

Фото без описуВчора, 22 листопада, на базі Семенівського НВК № 1 ім. М. М. Хорунжого та Товстівської ЗОШ І-ІІ ступенів Семенівської селищної ради було проведено семінар- практикум на тему: “Використання сучасних педагогічних технологій для формування ключових компонентностей на уроках хімії та біології” для вчителів навчальних закладів Семенівської об’єднаної територіальної громади.

Учасники семінару мали змогу відвідати уроки, а саме:

  • Урок хімії у 8 класі Товстівської загальноосвітньої школи І- ІІ ступенів “Залежність фізичних властивостей речовин від типів кристалічних граток”, який провів учитель хімії та біології вищої кваліфікаційної категорії Г. М. Пипич;
  • Урок біології у 8 класі Семенівського НВК № 1 ім. М. М. Хорунжого Значення травлення. Система органів травлення”, який провів учитель біології вищої кваліфікаційної категорії, учитель методист Н. С. Погребняк;
  • Урок хімії у 10 класі Семенівського НВК № 1 ім. М. М. Хорунжого “Навчальний проект ”Вплив на довкіллявугливоднів та їхніх похідних”, який провів учитель хімії вищої кваліфікаційної категорії О. В. Юрченко.

На уроках хімії учні захищали свої власні проекти, а на уроці біології вчитель разом з учнями продемонстрували ефективне використання цілої низки різноманітних навчальних форм і методів роботи, які тримали увагу всі 45 хвилин уроку.

Вражали активність дітей, їхнє уміння викладати свою думку, переконувати в її правильності. А скільки цікавих фактів про системи травлення дізналися учасники цього уроку!
Вчителі продемонстрували високий рівень професійної майстерності, а учні грунтовні знання та вміння застосовувати їх в реальному житті.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора