A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

У Семенівському НВК № 1 ім. М. М. Хорунжого вшанували пам'ять жертв голодомору

Дата: 23.11.2018 10:22
Кількість переглядів: 416

Фото без описуСьогодні, 23 листопада, у Семенівському НВК № 1 ім. М. М. Хорунжого відбулася відкрита тематична лінійка, приурочена  Дню пам’яті  жертв голодомору.

Метою проведеного заходу було вшанування пам'яті безвинно замучених голодом та політичними репресіями людей, виховання в дітей особистісних рис громадянина України, патріотизму, дотримання традицій вшанування померлих і загиблих.

Під час проведення лінійки звучали вірші, які декламували старшокласники, котрі знову змусили згадати кожного з присутніх про ті страшні часи Голодомору, задуматись над трагедією, що не минула майже жодну сім’ю українського народу. Серця  учнів  та вчителів не залишились байдужими після участі в лінійці і скорботної хвилини мовчання та вшанування пам’яті загиблих в 1932-1933роки .

Тематичні заходи, такі як виховні години,  лінійки та радіо лінійки пройшли й в інших навчальних закладах нашої громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора