A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Благодійний ярмарок у Семенівському НВК № 2

Дата: 23.11.2018 16:53
Кількість переглядів: 389

Фото без описуБлагодійний ярмарок до Дня Гідності та Свободи

21 листопада – День Гідності і Свободи, свято, яке встановлене з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року — лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

21 листопада 2018 року до Дня гідності і Свободи адміністрацією та педагогічним колективом Семенівського навчально-виховного комплексу № 2 Семенівської селищної ради було організовано благодійний ярмарок, в якому взяли участь не лише учні школи. На нього були запрошені батьки дітей та жителі, які проживають в мікрорайоні поблизу НВК №2. Метою акції було зібрати кошти на потреби воїнів АТО. На ярмарку учні з батьками підготували безліч смаколиків, а старшокласники проводили майстер класи для молодших школярів – робили зачіски та манікюр, розмальовували обличчя фарбами. Домашню випічку охоче розкуповували, як маленькі школярики, так і працівники закладу. Діти куштували смачну випічку та із задоволенням розглядали вироби один одного, ділилися враженнями і рецептами, а вчителі втішилися гарним настроєм своїх учнів. Все було, як на справжньому ярмарку: охочих було стільки, що коридором не можна було вільно пройти, скрізь лунав гамір, жарти, учні у різний спосіб (хто віршами, хто частівками) запрошували до свого столу, рекламували товар, у який було вкладено часточку душі. Усі учасники отримали неабияке задоволення.

Стараннями учнів, батьків, в творчій співдружності з класоводами та класними керівниками, ярмарок уособив собою наочний приклад, як усією громадою потрібно і варто робити добру справу.

Адміністрація школи дуже вдячна  педагогічному та учнівському  колективам закладу, а також  велика подяка виноситься за  проведення ярмарку батькам, дідусям і бабусям школярів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора