A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Семенівський НВК № 2: Підсумки Благодійного ярмарку

Дата: 23.11.2018 17:25
Кількість переглядів: 667

Фото без описуМи живемо у скрутні часи. Зараз у душах багатьох людей хаос. Знецінюються моральні та духовні цінності. Дехто втрачає людину у собі. Саме тому педагогічний колектив школи прагне відродити у молодого покоління бажання жити за заповіддю: роби добро, допомагай ближньому. Тільки так ми виховаємо справжню людину з чистою душею і добрим серцем.

Благодійний ярмарок до Дня Гідності і Свободи довів, що не залишилося жодної байдужої душі, — всі класи взяли активну участь у заході. А найприємніше те, що захід став місією доброчинності. Було зібрано 9029  гривень. 

На виручені кошти було придбано медикаменти, теплі ковдри, засоби особистої гігієни, цукор, чай, кава, печиво, крупи, макаронні вироби, олію, лимони, імбир, м’ясо, сало, рибі консерви, консервоване тушковане м’ясо. Всі ці речі передали сьогодні, 23 листопада, учаснику АТО Отченашенку Володимиру Івановичу та волонтеру Даценко Ларисі.

Звісно, ми розуміємо, що це лише невеличка часточка того, що можна було б зробити для учасників АТО , але сподіваємося, що наша допомога не буде марною, що це стане поштовхом для інших небайдужих людей.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора