A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

День пам'яті жертв голодомору

Дата: 24.11.2018 11:50
Кількість переглядів: 422

Фото без описуВ своїй багатовіковій історії Україна пережила багато драм і трагедій. Одна з них - Голодомор 1932-1933 років. Це було не стихійне лихо, а масовий штучний голод, розрахований на придушення українського національного руху, фізичне знищення частини українських селян.

Все далі в часі віддаляються ці жахливі події, та ми маємо пам’ятати цю трагічну сторінку історії, адже лише з урахуванням уроків минулого ми можемо будувати щасливе майбутнє для нашої країни. Люди не спроможні щось змінити в минулому, але в змозі дати йому об'єктивну оцінку, а також винести з того уроки і запобігти поверненню гірких і драматичних сторінок історії. Всебічні, правдиві знання допоможуть уникнути подібних катастроф у майбутньому. Головне - не допустити цього у теперішньому суспільстві. Це стане найбільшим вшануванням пам'яті жертв страшної трагедії.

Схиляємо голови у скорботній жалобі за нашими співвітчизниками, що безвинно та передчасно загинули. Висловлюємо глибокі співчуття родинам, які втратили в ті страшні часи своїх рідних і близьких.

 

Селищний голова Людмила Милашевич,

виконавчий комітет та колектив Семенівської селищної ради

Фото без описуФото без опису
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора