A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Заходи до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом у Семенівському НВК № 1

Дата: 30.11.2018 13:29
Кількість переглядів: 489

Фото без описуСьогодні, 30 листопада,  в Семенівському навчально- виховному комплексі № 1 ім. М. М. Хорунжого Семенівської селищної ради були проведені заходи в рамках відзначення Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом, головною метою яких було привернути увагу учнівського та педагогічного колективу до вирішення проблеми епідемії, дискримінації ВІЛ-інфікованих, толерантного ставлення до них.

Заходи розпочались із того, що кожен учень старшої школи та педагоги отримали та  прикріпили на груди  червону стрічку, як символ боротьби зі СНІДом. У школі були розміщені  плакати та інформаційні стенди відповідної тематики та проведений  учнями  флешмоб «Обійми мене», який відбувався під однойменну пісню культового українського рок- гурту.
Основним дійством став виховний захід .  Ведучі донесли інформацію про ВІЛ та СНІД, про те, як саме вірус потрапляє в організм людини, про шляхи передачі ВІЛ/СНІДу, а також про умови, за яких інфекція не передається.

До уваги глядачів декламувались вірші, були продемонстровані слайд- шоу з даної тематики. Протягом усього заходу ведучі наголошували на необхідності кожної людини  усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, і зробити все можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких та рідних від цієї страшної недуги, бо СНІД  може увійти в кожен дім, кожну сім'ю.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора