A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ВИЯВЛЕНО ДИТИНУ, ЖИТТЮ І ЗДОРОВ’Ю ЯКОЇ ЗАГРОЖУЄ НЕБЕЗПЕКА

Дата: 01.12.2018 12:35
Кількість переглядів: 387

30 листопада 2018 року, на території с. Товсте комісією в складі заступника селищного голови з соціальних та гуманітарних питань Оніпко А.М., начальника відділу соціальної підтримки сім’ї, дітей та молоді Омельченко Ж.В., фахівця із соціальної роботи Політько В.М. виявлено без конкретного місця проживання громадянку N, разом з якою знаходилась двохрічна дитина.

На території села особа перебувала у сторонньої людини. Дитина проживала в неналежних умовах. Встановлено, що в будинку брудно, холодно, відсутні продукти харчування, запас дров, постільна білизна, засоби гігієни та можливість помити дитину, відключена електроенергія, дитячий одяг у невеликій кількості і занедбаний, мати не має ніяких коштів та інших засобів для існування для задоволення потреб дитини.

Відповідно до Порядку взаємодії органів державної влади, органів місцевого самоврядування, закладів та установ під час забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі таких, що можуть загрожувати  їх життю та здоров’ю, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України №800 від 03.10.2018, про з’ясовані обставини, що порушують права та інтереси малолітньої дитини, повідомлено Семенівське відділення поліції, службу у справах дітей райдержадміністрації та вжито заходів невідкладного реагування – поміщено дитину з матір’ю до закладу охорони здоров’я.

Найближчим часом вирішуватиметься питання подальшої організації соціального захисту дитини.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора