A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Захід до Міжнародного дня волонтера

Дата: 05.12.2018 15:51
Кількість переглядів: 1848

Фото без описуСьогодні, 5 грудня, у світі відзначають Міжнародний день волонтера.

 

Започаткувала його Генеральна Асамблея ООН 1985 року. Волонтерство ґрунтується на добровільності, співчутті, солідарності з потребами та ідеями інших, а також глибокій повазі до всіх людей. Свій вільний час волонтери присвячують суспільним справам, повазі до гідності і культури всіх людей. Досить часто волонтери ризикують своїм життям, беручи участь у ліквідації наслідків глобальних катастроф та природних катаклізмів чи інших надзвичайних ситуацій. За даними Організації Об'єднаних Націй, в усьому світі налічується близько 140 мільйонів волонтерів.

В цей день в Семенівському навчально- виховному комплексі № 2 Семенівської селищної ради практичним психологом було проведено виховний захід на тему: «Волонтери - люди доброї волі». Мета цього заходу познайомити учнів із виникненням поняття «волонтер», створити умови для виховання небайдужого ставлення до людей, які потребують допомоги; стимулювати пізнавальний процес до основ моральної культури.

Педагогічний колектив та учні навчального закладу висловлюють слова подяки від імені кожної людини, якій Ви допомогли, за Вашу людяність, безкорисливу працю. Нехай Ваша доброта повернеться до Вас сторицею. Бажаємо, оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та миру!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора