Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

З Днем Збройних Сил України

Дата: 06.12.2018 09:10
Кількість переглядів: 690

Фото без опису

Шановні військовослужбовці, ветерани Збройних Сил,

військовозобов’язані та бійці добровольчих батальйонів!

    Щиросердечно вітаємо Вас з професійним святом ? Днем Збройних Сил України!

    На вас покладена священна місія – захищати рідну землю, боронити її цілісність та суверенітет, забезпечувати мирне життя свого народу. Як показує історія та тривожне сьогодення свій обов’язок ви завжди виконували з честю та гідністю.

   Сьогодні особливо хочеться привітати тих, хто виконує військовий обов’язок перед державою у лавах української армії. В умовах збройного конфлікту на сході нашої країни українське військо відродилося, пройшовши шляхами випробувань, зміцніло, здобуло безцінний досвід у запеклих боях.
Найцінніше в нашому житті – мир, спокій і стабільність, тому немає вищої честі, ніж бути захисником рідної країни. Тому ми сильніше завдячуємо та поважаємо тих, хто носив і носить військову форму, хто охороняє спокій матерів і дітей, людей похилого віку. Вшановуємо пам’ять воїнів, які віддали найцінніше – своє життя – за кожну п’ядь української землі.

 Прийміть слова щирої вдячності за вашу нелегку, але таку благородну справу!

    Бажаємо вам міцного здоров’я, добра, родинної злагоди, удосконалення бойової та професійної майстерності, натхнення й віри в силу власного народу. Хай мирним буде небо над Україною! Божих благословень Вам і Вашим родинам! 

 

З повагою, селищний голова Людмила Милашевич,

виконавчий комітет та колектив Семенівської селищної ради

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора