A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Сесія селищної ради

Дата: 11.12.2018 11:21
Кількість переглядів: 442

Сьогодні, 11 грудня, в сесійному залі Семенівської селищної ради пройшла сорок перша позачергова сесія селищної ради.

Перед початком сесійного засідання селищний голова Людмила Милашевич та депутатський корпус Семенівської селищної ради привітали свою колегу, депутата третього виборчого округу Маруніч Віру Петрівну, котра сьогодні святкує свій день народження.

З тридцяти девяти  депутатів на пленарному засідання були присутні двадцять шість народних обранці.

На порядок денний пленарного засдання сорок першої сесії селищної ради були винесені наступні питання:

1.  Про перенесення залишку коштів спеціального фонду бюджету Семенівської селищної об’єднаної територіальної громади до загального фонду бюджету Семенівської селищної об’єднаної територіальної громади.

2. Про внесення змін до показників бюджету  Семенівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2018 рік. 

3. Про затвердження розпоряджень селищного голови виданих в міжсесійний період.

4. Про створення «Центру соціальної підтримки сімей та дітей Семенівської селищної ради Семенівського району Полтавської області»

5. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Семенівської селищної ради на 2019 рік.

6. Про внесення змін та затвердження структури та штатного розпису Виконавчого комітету Семенівської селищної ради Семенівського району Полтавської області.

7. Про внесення змін та затвердження штатних розписів комунальних закладів дошкільної освіти Семенівської селищної ради.

8. Про встановлення селищному голові Семенівської селищної ради розміру надбавки за високі досягнення у праці або виконання особливо важливої роботи, премії, матеріальної допомоги для оздоровлення  та для вирішення соціально-побутових питань в 2019 році.

9. Про затвердження робочого проекту: «Капітальний ремонт тротуару по вул.Незалежності на ділянці від вул. Шевченка до будинку № 57 (непарна сторона) в смт.Семенівка Семенівського району, Полтавської області».

10. Про укладення договору суперфіцію на користування земельною ділянкою для будівництва амбулаторії по вул. Михаська 18 в с. Веселий Поділ Семенівського району Полтавської області.

Додаткове питання: «Про надання додаткової відпустки за стаж служби в органах місцевого самоврядування селищному голові Семенівської селищної ради».

Перед винесенням на розгляд сесії всі питання були попередньо обговорені на засіданнях постійних депутатських комісій.

По всіх питання були прийняті відповідні рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора