A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Початкова школа Семенівського НВК № 1

Дата: 12.12.2018 15:42
Кількість переглядів: 450

Початкова школа- найбільш відповідальний час у навчанні. Саме в перших класах в учнів формується грунтовна база для подальших навчальних навичок. У дитячому віці пам'ять і сприйняття більш пластичне, а тому у вчителя є всі шанси вкласти необхідні знання в голови дітей. Все це можливо здійснити за допомогою сучасного обладнання і грамотного оснащення навчального класу.

У п'ятницю, 07 грудня,Семенівський навчально- виховний комплекс № 1 ім. М. М. Хорунжого Семенівської селищної ради отримав інтерактивний комплекс EPSON EB - 536WI (проектор та жорсткий проекційний екран). На дошці можна писати і маркером, і пальцями. Це є важливою перевагою, адже можливість роботи пальцями розвиває координацію та дрібну моторику. 
У комплекті є програмне забезпечення, яке дозволяє створювати цікаві уроки та переглядати різні типи файлів, навчати дітей граючись.
Завдяки smart-технологіям у дітей з'являється величезне бажання вчитися. Відвідавши урок математики у 1-А класі можна переконатися в цьому. Класовод Валентина Юріївна Сізьоненко вже активно використовує новий інтерактивний комплекс, щоб зацікавити дітей, полегшивши процес отримання нових знань і мотивувати їх на продовження такого важливого шкільного навчання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора