A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Турнір правознавців серед учнів сьомих класів Семенівського НВК № 2

Дата: 14.12.2018 15:54
Кількість переглядів: 771

Фото без опису12 грудня в Семенівському навчально- виховному комплексі №2 Семенівської селищної ради відбувся турнір правознавців між сьомими класами, який проведено в рамках Тижня правових знань. 

У цьому році з метою ознайомлення з основами правових знань семикласники вивчають спецкурс «Живи за правилами». Турнір проводився з метою узагальнення та систематизації вивченого матеріалу.
У складі команди 7-А класу «Юні юристи» змагалися Дітковська Софія (капітан), Безпалько Андрій, Лут Богдан, Салов Дмитро, Юдін Юрій. Команду 7-Б класу «Феміда» представляли Телешун Дар’я (капітан), Міщан Владислава, Цилюрик Тарас, Журавель Юрій, Махно Максим.

Загалом змагання складалися з семи раундів: «Розминка», «Поєдинок», «Правова математика», «Показуха», «Юридична відповідальність», «Правовий марафон», «Оратор», крім того, оцінювався конкурс плакатів, представлених командами.

Визначали переможців учасники журі турніру – переможці та призери районного і обласного етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства Павленко Станіслав (11-А клас) та Черненко Антон (10-А клас). Очолив журі президент учнівського самоврядування навчального закладу Сіньковський Вадим.

У ході напруженої боротьби ґрунтовні знання з основ правознавства продемонстрували юні юристи 7-А класу, але з рештою, перемога дісталася команді 7-Б класу, так як вони ретельніше готувалися до турніру.
Учасники турніру отримали грамоти та солодкі призи.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора