A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Екскурсія до відділення поліції для учнів Семенівського НВК № 2

Дата: 17.12.2018 14:53
Кількість переглядів: 512

Фото без описуВ п’ятницю, 14 грудня, в рамках проведення Всеукраїнського тижня права учні 8-го класу Семенівського навчально- виховного комплексу № 2 Семенівської селищної ради відвідали Семенівське відділення поліції ГУНП в Полтавській області.

Інспектором ювенальної превенції старшим лейтенантом поліції Тарасом Сьокало було проведено роз’яснювально - профілактичну бесіду про особливості кримінальної відповідальності неповнолітніх, види і підстави адміністративної відповідальності малолітніх осіб. Окрім загальної теорії, під час правової бесіди, було наголошено дітям і основні правила безпечної поведінки.

Старший інспектор сектору реагування патрульної поліції Віталій Підгорний провів бесіду на тему «Неповнолітні на дорозі».

Старший дільничний офіцер поліції, майор –Кражан Віталій розповів школярам про наслідки протиправної поведінки. Організація бесід і зустрічей учнів з правоохоронцями є традиційною формою превентивної роботи в навчальному закладі, вона дозволяє учням реальніше і глибше зрозуміти всю небезпечність негативних наслідків протиправної поведінки і не допускати її в майбутньому.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора