A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ У СЕМЕНІВСЬКОМУ НВК № 2 СЕМЕНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 21.12.2018 14:24
Кількість переглядів: 384

Фото без описуСвятий Миколай Чудотворець – один із найшанованіших церковних святих, заступник бідних, захисник дітей, а також покровитель мандрівників. Миколая вважають найближчим до Бога святим - посередником між Богом і людьми.

Тож саме 19 грудня, він завітав до учнів Семенівського навчально- виховного комплексу №2, щоб запалити святково прибрані ялинки, познайомитися з добрими справами школярів, привітати всіх зі святом та порадувати дітлахів подарунками.
Для дошкільнят та учнів початкової школи цікаве свято підготували випускники початкової школи, учні 4-го класу під керівництвом класовода Кравченко С.Г., учителя музики Долини Б.І та педагога-організатора Балики А.В. Учні 1-9 класів підготували святкову виставку ялинок « Збережи ялинку», виготовлених своїми руками з різних матеріалів.

Діти просили Миколая послати здоров’я, любові, благополуччя своїм батькам, бабусям та дідусям, братикам і сестричкам, товаришам та процвітання рідній школі, Божої ласки
дітям-сиротам, зцілення хворим та миру нашій рідній Україні.

Цього дня дітей прийшли привітати селищний голова Семенівської селищної ради Людмила Милашевич, депутат Полтавської обласної ради Володимир Куцовол та депутат Семенівської районної ради Юлія Єлагіна. Вони побажали всім дітям радості, удачі, успіху, здійснення заповітних бажань і щирих сподівань, неймовірного щастя в житті, міцного здоров’я і домашнього затишку. Адміністрація навчального закладу на чолі з директором Шудрею Л. М побажали, щоб це свято наповнило кожну домівку щастям, теплом і любов’ю, доброти і уваги один до одного, адже найпростіша добра справа - це маленьке диво.

Всі присутні на святі дітлахи отримали солодкі подарунки від гостей.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора