A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Подарунки від рідної школи

Дата: 22.12.2018 12:30
Кількість переглядів: 368

Від 19 грудня усе мирне населення нашої країни перебуває у приємних передноворічних клопотах. Бо кожен чекає від цих свят чогось доброго, світлого, кращого. А надто, якщо там, де ти зараз перебуваєш, стріляють.

Троє випускників Семенівського навчально- виховного комплексу № 1 ім. М. М. Хорунжого Семенівської селищної ради нині несуть службу у зоні ООС (АТО). Тож наші учні у переддень свята Святого Миколая вирішили, що хлопці-воїни теж мають отримати привітання із дому.

Діти писали листи, малювали малюнки, разом з батьками готували солодощі, записували відеовітання. А ще передали хлопцям на передову часточку свого серця і домашнього тепла у вигляді улюблених м'яких іграшок.

Дві бригади вже отримали наші подаруночки. Чекаємо на відповідь третьої.

Дорогі наші хлопчики і ваші побратими! Ми знаємо, що ви читаєте зараз ці рядки, бо слідкуєте за досягненнями і дописами рідної школи у соціальній мережі Facebook. Ми дуже-дуже вас чекаємо живими і здоровими додому, до рідної громади, рідної школи. Ми всім серцем з вами! У нас із вами одне новорічне бажання: Мир в Україні!

Повертайтеся якнайшвидше!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора