A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Наукова конференція до 100-річчя Української революції

Дата: 22.12.2018 12:35
Кількість переглядів: 519

Фото без описуУчнівська наукова конференція до 100-річчя Української революції 1917–1921 років20 грудня в актовій залі Семенівського навчально- виховного комплексу  №2 Семенівської селищної ради відбулася учнівська наукова конференція на тему «Українська революція 1917-1921 років у біографіях її провідників і героїв», в якій взяли участь учні 10-11 класів.

Старшокласники зібрали і систематизували багато інформації про видатних діячів одного із найважливіших і найскладніших періодів в історії українського народу ХХ століття, висвітлили його в презентаціях, якими супроводжували виступи.

З доповідями виступили учні 10-А класу Олена Снігирь, Артем Терещенко, Єлизавета Скакунова, Євген Пустовойтов, учні 11-А класу Лариса Гора, Станіслав Павленко, Діана Самойлюк, Анастасія Кузьменко, Наталія Дем’яненко.

Присутні багато нового дізналися про видатних діячів героїчної доби, яка стала вершиною боротьби за відродження української нації: Михайла Грушевського, Павла Скоропадського, Володимира Винниченка, Симона Петлюру, Євгена Петрушевича, Дмитра Вітовського та інших. Доповідачі у своїх виступах намагалися відобразити власний погляд на події Української революції діяльність її провідників.

Організатор і керівник конференції – учитель історії та суспільних дисциплін Віктор Миколайович Підгорний.

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора