A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Пленарне засідання 42 сесії Семенівської селищної ради

Дата: 22.12.2018 14:23
Кількість переглядів: 519

Сьогодні, 22 грудня, в сесійному залі Семенівської селищної ради відбулося сесійне засідання 42 сесії Семенівської селищної ради. На пленарному засіданні з тридцяти девяти депутатів зареєструвалися двадцять чотири  народних обранців.

На порядок денний засідання 42 сесії селищної ради були виставлені наступні питання:

  1. Про затвердження лімітів використання палива та лімітів споживання енергоносіїв по бюджетних установах Семенівської селищної ради на 2019рік.
  2. Про затвердження Плану соціально-економічного розвитку Семенівської селищної ради (ОТГ) на 2019рік.
  3. Про затвердження розпоряджень селищного голови виданих в міжсесійний період.
  4. Про передачу Семенівській районній раді медичної субвенції, переданої з державного бюджету місцевим.
  5. Про передачу Семенівській районній раді дотації на здійснення переданих з державного бюджету видатків на утримання закладів освіти та охорони здоров’я.
  6. Про затвердження Програми індивідуального житлового будівництва «Власний дім» Семенівської селищної ради (ОТГ) на 2019-2020 роки.
  7. Про затвердження Програми зайнятості населення Семенівської селищної ради (ОТГ) на 2019-2020 роки.
  8. Про затвердження Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Семенівської селищної ради (ОТГ) на 2019-2020 роки.
  9. Про затвердження «Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Семенівської селищної ради (об’єднаної територіальної громади) на 2019 – 2020 роки».
  10. Про місцевий бюджет Семенівської селищної ради на 2019 рік.
  11. Про внесення змін до «Положення про юридичний відділ Виконавчого комітету Семенівської селищної ради Семенівського району Полтавської області» та покладення обов’язків інспектора праці.
  12. Про прийняття у комунальну власність Семенівської об’єднаної територіальної громади мережі вуличного освітлення в с. Веселий Поділ та с. Паніванівка та затвердження акту приймання у комунальну власність.
  13. Про надання  дозволу  на  виготовлення  технічної документації із землеустрою  для передачі земельних ділянок  у власність громадянам
  14. Про затвердження технічної  документації із землеустрою та передачі земельної ділянки у користування на умовах оренди
  15.  Про затвердження технічної  документації із землеустрою та передачі земельних ділянок у власність  громадян
  16.  Про затвердження технічної документації із землеустрою на земельні ділянки сільськогосподарського призначення у комунальну власність Семенівської селищної ради.
  17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою  щодо  поділу    земельної  ділянки  комунальної власності
  18. Про  припинення  права користування земельними ділянками
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства
  20. Про затвердження  проекту землеустрою  для  передачі земельної ділянки  у постійне користування Релігійній громаді.
  21.  Про надання дозволу на виготовлення  проекту  землеустрою для передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення для городництва
  22.  Про організаційні заходи щодо підготовки документації до земельних торгів (аукціону) на земельні ділянки сільськогосподарського призначення.  

 

В процесі підготовки до сесії виникла потреба включити в порядок денний наступні питання :

  1. Про затвердження штатних розписів  бібліотечних закладів  Семенівської  селищної ради  на 2019 рік
  2. Про затвердження штатних розписів  клубних закладів Семенівської   селищної ради  на 2019 рік
  3. Про надання матеріальної допомоги
  4.  Про внесення змін до договору оренди землі
  5.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність із земель житлової та громадської забудови для будівництва індивідуальних гаражів
  6.  Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у користування ПП «Надійне партнерство»
  7.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою  щодо  поділу    земельної  ділянки  сільськогосподарського призначення комунальної власності  
  8.  Про надання дозволу на   виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність  земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства
  9.  Про надання дозволу на   виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для сінокосіння та випасання худоби
  10.  Про передачу земельної ділянки комунальної власності в землі державної власності

Кожне з питань котрі виносилися на розгляд народних обранців попередньо були розглянуті та узгоджені на засіданнях постійних депутатських комісій. Всі питання були розглянуті, обговорені та по кожному прийняте відповідне рішення.

На сесійне засідання завітав радник з питань комунікацій Полтавського центру розвитку місцевого самоврядування Ісаєв Юрій Федорович, який вручив ПОДЯКУ Семенівській об’єднаній територіальній громаді за надійне партнерство й ефективну співпрацю у впровадженні реформи децентралізації та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Наприкінці засідання Людмила Павлівна подякувала депутатському корпусу селищної ради за пророблену в 2018 році роботу та привітала всіх з новорічними святами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора