Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відкриття дитячо-юнацької спортивної школи

Дата: 18.01.2019 19:43
Кількість переглядів: 919

Фото без описуСьогодні, 18 січня 2019 року, в нашому селищі відбулося урочисте відкриття дитячо - юнацької спортивної школи.

Це великий проект, який вдалося втілити в життя на початку цього року. Докладено багато зусиль, щоб зі старого приміщення зробити сучасне, обладнати його всім потрібним спортивним інвентарем для гарного функціонування спортивного закладу.

Відповідно до рішення тридцятої сесії Семенівської селищної ради «Про прийняття у комунальну власність Семенівської об’єднаної територіальної громади Семенівської дитячо - юнацької спортивної школи» була прийнята із спільної власності територіальних громад сіл, селища Семенівського району у комунальну власність об’єднаної територіальної громади в особі Семенівської селищної ради позашкільний навчальний заклад спортивного профілю «Семенівську дитячо- юнацьку спортивну школу» з 01 березня 2018 року. З 2 липня 2018 року було розпочато роботи з реалізації проекту повної реконструкції спортивної школи.

Після засідання ради обласного конкурсу проектів територіальних громад Полтавщини, яке пройшло 21 листопада 2017 року, були оголошені проекти - переможці, серед яких й проект поданий Семенівською селищною радою: «Капітальний ремонт будинку спортивної школи в смт. Семенівка по вулиці Миру 11», який став одним з переможців обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад Полтавської області 2017 року в 3 категорії (проекти районних рад, міських рад міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад). Загальний кошторис проекту 10 86, 4 тисяч гривень з яких 50 %, а це 500 тисяч гривень виділено з обласного бюджету, а решту коштів з бюджету Семенівської селищної ради.

Право перерізати червону стрічку було надано неодноразовому чемпіону області з волейболу Дмитру Дондосі, селищному голові Людмилі Милашевич та заступнику селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергію Полупану. Також на урочистостях з нагоди відкриття спортивного закладу були присутні: заступник селищного голови з соціальних та гуманітарних питань Алла Оніпко, майстер спорту з метання диску та неодноразовий чемпіон України по армспорту Анатолій Лисенко, рейтинговий гравець України, неодноразовий чемпіон області та України з настільного тенісу Микола Заяць, неодноразовий чемпіон району з міні- футболу та футболу, учасник обласних та всеукраїнських змагань Микола Забара, працівники організацій та установ селища та громадськість.

Для гостей заходу учні школи підготували виступи: так вихованці гуртка з настільного тенісу (керівник М. Заяць) продемонстрували присутнім майстер - клас з гри. Виступом порадували й вихованці волейбольного гуртка (керівник М. Фролєнкова), а найменші вихованці спорт школи, учні гуртка дзюдо (керівник О. Плахотна) продемонстрували присутнім свої навики та вміння з бойового мистецтва та однойменного виду спорту.

Відкриття даного закладу надасть можливість молоді та учням шкіл громади з користю проводити своє дозвілля, більш активно вести здоровий спосіб життя та в майбутньому прославити нашу громаду на ниві спортивних досягнень.

Ведучими програми були учениця 11 класу Семенівського навчально - виховного комплексу № 2 Аліна Озієва та директор Семенівської ДЮСШ Олександр Мазур.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора