A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Прибирання снігу

Дата: 24.01.2019 16:26
Кількість переглядів: 1310

На цьому тижні на Полтавщину знову завітала негода, не оминула вона й Семенівську громаду. Боротьбу зі стихією розпочали ще зранку, 23 січня, і закінчилася вона пізно ввечері.

Сільгосптоваровиробники оперативно мобілізували техніку і працівників та розпочали роботи вже о четвертій годині ранку, коли опади припинилися. Так, в Липнягівському старостаті до початку робочого дня центральні вулиці населених пунктів було прибрано від снігу і сполучення з центром громади відновилося. У Вереміївському старостинському окрузі, станом на дванадцяту годину, всі дороги розчищені. По Товстівському, Степанівському та Веселоподільському старостинських округах роботи з приборкання снігопаду майже завершені. 
Сполучення між всіма селами та центром громади відновлено.

Робітниками підприємства КП «Благоустрій» розчищалися тротуари в центральній частині Семенівки, дитячий майданчик, підїзди до багатоквартирних будинків.

В розчищенні доріг Семенівської громади активну участь взяли фізичні особи, місцеві підприємці та фермери, зокрема: Олександр Панченко, Веселоподільська ДСС (директор Мороз О.В),  ФГ “Проскурня” (голова Проскурня А.М), АФ «ГранітАрго»  (керівник Різник В. П), СФГ «Дослідне» (керівник Мокляк В. Я), ФГ «Поділ-Агро» ( голова В. М. Омельченко), СФГ «Товсте» (голова Скрипка А.Г), АФ “Дніпроагролан” (директор Стрелковський В.Ф), ПП Тур В. Г  та ТОВ «Агріс» (керівник Куцовол В.М).

Роботи проводитимуться до повної ліквідації наслідків снігопаду.

Звертаємося до всіх жителів громади: не будьмо байдужими. У випадках, коли техніка не може добратися до малодоступних місць, де проживають одинокі люди похилого віку, допоможіть своїм односельцям.
Семенівська селищна рада та її виконавчий комітет висловлює велику подяку всім, хто допомагає нашій громаді в подоланні наслідків негоди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора