A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Профілактика булінгу. Стоп булінг

Дата: 07.02.2019 15:26
Кількість переглядів: 983

Фото без описуБулінг – це агресивна поведінка щодо окремої особи або групи, з метою приниження, домінування, фізичного чи психологічного самоствердження.

Булінг може проявлятись у вигляді психологічного тиску (образи, приниження, погрози, ігнорування тощо) та фізичних знущань (удари, поштовхи, принизливий фізичний контакт, побиття та інше). Не рідко фізичний і психологічний тиск об’єднуються.

Від булінгу страждають і агресори, і жертви. Всі вони переживають емоційні проблеми, не вміють будувати стосунки з людьми, мають проблеми психо-емоційного розвитку. Вони потребуватимуть підтримки дорослих, які б допомогли їм розвинути здорові відношення з людьми не лише у школі, але й протягом усього їх подальшого життя.

Тож, 04 лютого, в 6-А класі Семенівського навчально- виховного комплексу № 2 Семенівської селищної ради  було проведено виховну годину з елементами тренінгу на тему: Профілактика булінгу. Стоп боулінг. Мета заходу ознайомити дітей з поняттям, формами та структурою булінгу; виробити систему дій з метою профілактики та запобігання жорстокого поводження з дітьми; розвивати вміння пошуку шляхів виходу із складної ситуації; формувати навики відповідальної та безпечної поведінки.

Виховну годину  підготувала та провела практичний психолог навчального закладу  Черевко Юлія Петрівна.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора