A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Творчий звіт з виробничої практики у Товстівському СБК

Дата: 20.02.2019 16:27
Кількість переглядів: 438

Фото без описуНавчальний рік вже перетнув свій «екватор» і актуальним питанням для студентів є проходження навчальної та виробничої практики, адже практика для студента – найкраща можливість випробувати себе за обраним професійним напрямом. 

 Так, 19 лютого, в Товстівському сільському будинку культури пройшов творчий звіт з виробничої практики студентки- випускниці Гадяцького коледжу культури і мистецтв імені І. П. Котляревського Ольги Миколаївни Шевченко за участі учнівського, батьківського, учительського колективів місцевої школи. Концерт отримав назву «Весна. Жінка. Кохання», та був приурочений прийдешньому жіночому святу- 8 Березню. Виступаючі прославляли жінку- матір, жінку- трудівницю, оспівували щасливе дитинство, своє село, де вони народилися і живуть, де їх родина і друзі.

Підтримати випускницю коледжу та юних артистів завітали: селищний голова Людмила Милашевич, заступник селищного голови з соціальних та гуманітарних питань Алла Оніпко, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради Наталія Петухова, депутат Семенівської селищної ради від 38го виборчого округу Оксана Кадин, директор ДП «Шанс» Володимир Мокляк, рідні та односельці.

Оля Шевченко, сама випускниця Товстівської школи, залучила кожного учня до участі у дійстві. Нікого не залишила байдужими композиція, виконана мамами і дітками: «Діти- наші квіти», а також танок під назвою «Французький вальс» у виконанні  татусів і донечок: Невкритого Сергія Михайловича та Лілії, Манжоса Вячеслава Вікторовича та Влади, Пипича Григорія Михайловича та Анастасії, Сичового Олексія Олексійовича та Ярослави. Юні вокалісти Марина Бабенко, Влада Манжос, Ілона Горіна, Анна Невкрита, Діана Бардашева та Артем Потапенко порадували своїми піснями, декламаторські здібності продемонстрували Юрій Бадьор та Нікіта Шкільнюк, розвеселили гуморесками Владислав Мірошніченко, Влада Манжос, Марина Бабенко та Артем Потапенко.

Наприкінці заходу до слова запросили селищного голову Людмилу Милашевич та старосту Товстівського старостинського округу Надію Ворону, які подякували всім присутнім, а особливо тим, хто брав участь у заході за гарно проведений час, за те, що свято пройшло в теплій, сімейній атмосфері. Людмила Павлівна та Надія Іванівна висловили щирі слова вдячності організаторам і ведучим: Ользі Миколаївні та Ніні Василівні Шевченко за чудово підготований та проведений захід, і з впевненістю сказали, що звіт по практиці можна вважати складеним на відмінно.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора