A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Пам'яті колеги

Дата: 21.03.2019 10:27
Кількість переглядів: 474

Фото без описуНещастя приходить, як правило, несподівано. Воно руйнує звичне життя, змушує відмовлятися від планів і сподівань.

 Семенівська  селищна рада,  виконавчий комітет та депутатський корпус з глибоким сумом сприйняли звістку про смерть  колеги, бухгалтера виконавчого комітету селищної ради - Даценко Тетяни Василівни, яка пішла з життя 20 березня 2019 року.

  Передчасна її смерть -  це непоправна втрата для  рідних, близьких, друзів, колег. Дорогі Сергію Вікторовичу,  Людо та   Лєно! Пішла з життя найдорожча та найрідніша для Вас людина. На жаль, словами важко загоїти на серці страшну рану від втрати, важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце  матері і дружини , проте світлі спогади про неї  та її  добрі справи, чесно прожите  життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть!

Нехай добрий, світлий спомин про Тетяну Василівну  назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто її знав, любив та шанував.

Поділяємо біль та горе рідних!  Нехай спочине з миром душа цієї чудової людини ! Ми завжди будемо згадувати її з почуттям світлої туги. Вічна і світла  пам’ять! Спи спокійно, а Господь хай  дарує твоїй душі Царство Небесне. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора