A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОГОЛОШЕННЯ про скликання 45-ї сесії Семенівської селищної ради

Дата: 27.03.2019 11:20
Кількість переглядів: 1065

Фото без описуОГОЛОШЕННЯ про скликання 45-ї сесії Семенівської селищної ради

 

Відповідно до ст. 46 Закону України "Про  місцеве самоврядування  в  Україні", Семенівська селищна рада доводить до відома жителів громади та депутатів Семенівської селищної ради про проведення 45-ї сесії селищної ради що відбудеться 05 квітня 2019 року о 09:00 год. в приміщенні селищної ради (смт. Семенівка, вул. Незалежності 44а)

На порядок денний виносяться наступні питання:

 

  1. Про затвердження розпоряджень селищного голови, виданих в міжсесійний період.    
  2. Про внесення змін до «Положення про порядок списання майна  комунальної власності Семенівської  об’єднаної територіальної громади».
  3. Про надання дозволу на списання комунального майна Семенівської об’єднаної територіальної громади .
  4. Про затвердження «Положення надання платних послуг закладами освіти Семенівської селищної ради».
  5. Про прийняття у комунальну власність Семенівської об’єднаної територіальної громади нежитлової будівлі – Будинку культури.
  6. Про затвердження проектно-кошторисної документації  робочих проектів по капітальному ремонту дорожнього покриття по вулицях селища та сіл  територіальної громади.
  7. Про затвердження робочого проекту: «Реконструкція приміщень  колишньої  ЗОШ під адміністративно-культурний центр в с.Вереміївка Семенівського району Полтавської області. Коригування».
  8. Про затвердження звіту селищного голови за 2018 рік.
  9. Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою для  передачі земельних ділянок  у   користування   громадян.
  10. Про надання  дозволу  на  виготовлення  технічної документації із землеустрою  для передачі земельних ділянок  у власність громадянам
  11. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою на земельну ділянку у користування ТОВ «Кононівський елеватор»
  12. Про надання дозволу на   виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для сінокосіння та випасання худоби.
  13. Про  надання     дозволу  на  виготовлення   технічної документації  із землеустрою щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельної ділянки  комунальної власності.
  14. Про надання дозволу  ПАТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо  інвентаризації  земель.
  15. Про надання дозволу  СФГ «Дослідне» на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо  інвентаризації  земель.
  16. Про затвердження технічної  документації із землеустрою та передачі земельних ділянок у власність  громадян.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельних ділянок у користування на умовах оренди ПП «НАДІЙНЕ ПАРТНЕРСТВО».
  18. Про  внесення змін та припинення дії договору оренди землі сільськогосподарського призначення.
  19. Про надання ПАТ «Укртелеком» дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  20. Про передачу в оренду земельної ділянки із земель сг призначення для ведення товарного сг виробництва (під госопдарськими будівлями  ідворами) в с. В.Поділ по вул. Трансопртна, 1г.
  21. Про  припинення  права користування земельними ділянками.
  22. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки із земель  житлової та громаської забудови в смт. Семенівка по вул. Франка,6.
  23. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення   земельних ділянок  для ведення товарного сільськогосподарського призначення.
  24. Про надання дозволу на виготовлення  проекту  землеустрою для передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення для городництва.
  25. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність  земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.
  26. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії.
  27. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність  земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  28. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства
  29. Про проведення земельних торгів у формі аукціону (аукціон)

Додаткові рішення:

1. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок із земель житлової та громадської забудови у власність громадян

2. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж невитребуваної земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості)

3. Про передачу в оренду земельної ділянки сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби в смт. Семенівка

4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в зв’язку зі зміною цільового призначення земельної ділянки

5. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення (під господарськими будівлями і дворами) в смт. Семенівка по вул. Транспортна, 62а, 62б, 62в

6. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою на земельну ділянку сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТОВ «Агріс»

7. Про затвердження технічної документації із землеустрою на земельну ділянку Державного підприємства «ЛУБЕНСЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО»

8. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки парку імені Л.І. Глібова

9. Щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення в межах с. Тарасівка в землі загального користування

Інші.

Додатки:

додаток до рішення Про затвердження розпоряджень селищного голови, виданих в міжсесійний період

додаток до рішення Про затвердження звіту селищного голови за 2018 рік


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора