A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Робоча зустріч

Дата: 22.05.2019 16:49
Кількість переглядів: 422

22 травня 2019 року на Семенівщину з робочою поїздкою завітав голова Полтавської обласної організації ветеранів Віктор Іванович Тесля. Він зустрівся з Семенівським селищним головою Л.Милашевич та активістами ветеранського руху – Л.Мазанько, І. Трофименком, Г.Дейнегою, Н.Трембач.

Людмила Павлівна зазначила, що сьогодні найбільшої турботи  потребують наймолодші та найстарші жителі громади, тому їх проблеми треба вирішувати в першу чергу. Одним із кроків до їх вирішення є відкриття в селищі комунального закладу «Будинок захищеної старості», відвідання якого викликало у гостей захоплення і здивування.

Крім того, відвідано село Великі Липняги та схилено голови в жалобі за закатованими в роки Другої світової війни земляками.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Віктор Іванович подякував жителям села на чолі з в.о. старости Ю.Стеценком за небайдужість та збереження меморіалу в задовільному стані. До речі, сьогодні ведуться роботи по відновленню документації на об’єкт, з метою віднесення його до об’єктів  пам’яток  культурної спадщини, щоб мати  можливість провести його капітальний ремонт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора