A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Презентація роботодавця АТ «Полтавський турбомеханічний завод»

Дата: 19.06.2019 15:05
Кількість переглядів: 443

Сьогодні 19.06.2019 року  в рамках проведення презентації роботодавця в Семенівській районній філії Полтавського ОЦЗ  відбулася скайп–конференція з АТ  «Полтавський турбомеханічний завод».

АТ «Полтавський турбомеханічний завод» - одне із найстаріших підприємств Полтави. Основними видами діяльності товариства є виробництво продукції технічного призначення: повітряні компресори та компресорні станції та запасні частини до енергоустаткування. Підприємство є одним з основних виробників запасних частин до парових турбін.

На сьогодні підприємству потрібні: свердлувальники, токарі, слюсарі з механоскладальних робіт. При цьому підприємство розглядає претендентів на вакансії, які не мають відповідної освіти – згодні навчатися на виробництві і працювати. Підприємство забезпечує житлом. Можливе працевлаштування вахтовим методом.

В режимі skype-конференції шукачі роботи мали можливість детально ознайомитись з умовами праці на підприємстві, про обов’язки працівників, можливості навчання на виробництві, рівень заробітної плати, та про весь пакет соціальних умов та гарантій котрі отримують працівники заводу.

На презентацію були запрошені не тільки безробітні, а й особи, які не перебувають на обліку у центрі зайнятості, але бажають змінити роботу. Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора