Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Засідання розширеної колегії освітян

Дата: 30.08.2019 14:45
Кількість переглядів: 336

Сьогодні у НВК №2 відбулось засідання розширеної колегії відділу освіти, сім*ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради. Розглянуті питання за підсумками роботи закладів освіти, сім*ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради за 2018-2019 н.р. та пріоритетні завдання щодо розвитку освітньої галузі у 2019-2020 н.р. Перед присутніми виступили начальник відділу освіти, сім*ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради Петухова Н.М. та заступник Семенівського селищного голови з соціальних та гуманітарних питань Оніпко А.М.
Про підсумки роботи з обдарованими дітьми у 2018-2019 н.р.-слово мала завідувач методичного кабінету відділу освіти, сім*ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради Шестопал О.В.
Про результати проведення зовнішнього незалежного оцінювання та державної підсумкової атестації інформувала методист Киба Т.П.
Про результати першого року, підготовка до нового в рамках НУШ. Досвід. Проблеми. Перспективи.-виступила Сізьоненко В.Ю.-учитель Семенівського НВК №1 ім. Хорунжого М.М.
Про наступність між дошкільною та початковою ланкою в закладі освіти-виступила Підгорна Л.Л.-вихователь дошкільної групи Семенівського НВК №2.
Про військово-патріотичне виховання. Із досвіду роботи.-виступила Іванина Н.С.-директор Веселоподільської ЗОШ I-III ст.
За результатами колегії прийнято відповідні рішення.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора